Lunchmeny V.48

Måndag

Torsk med brynt smör samt rödbetor och kapris, kokt plugg

**

Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås och potatismos

 

Tisdag

Olivbakad sej med tomatsås och smörstekt zuccini, kokt plugg

**

Kycklinglårfilé med salviasås samt parmesan & potatispuré

 

Onsdag

Kokt kolja med svampsås, grön sparris och kokt plugg

**

Oxbringa med senapssås och timjanrostade rotsaker

 

Torsdag

Pangasius med teriyakisås, basmatiris och bambuskott

**

Ärtsoppa med kokt fläsk och senap

**

Pannkakor med sylt och vispad grädde

 

Fredag

Nordafrikansk fiskgryta med harissa och couscoussallad

**

Lasagne med vitlökssås på rostad paprika och chili

 

 

 Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning