Lunchmeny V.48

 

 

Måndag

Panerad spätta med kokt potatis & färskostsås med gurkpickles

**

Kycklinglårfilé med currysås och kokt ris med ananas

 

Tisdag

Alaska pollock med vitlök, färska örter och citronsås

**

Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och lingon

 

Onsdag

Lättrimmad kolja med stuvad spenat och kokt potatis

**

Lammfärsbiffar med mynta & chili samt rostad sötpotatissallad

 

Torsdag

Kokt torsk med ägg och persiljesås samt stompad potatis

**

Fläskschnitzlar med klyftpotatis & kaprissky samt tillbehör

 

Fredag

Fiskgryta med grönsaker och grön currysås samt limecremé

**

Rosastekt högrevshjärta av kalv med krämig kantarellsås

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning