Lunchmeny V.48  

 

Måndag

Panerad flundra med vitlök och chiliremoulad

**
Småländska isterband med potatismos och rödbetor

 

Tisdag

Sejfilé med söt senapssås och dillslungad potatis

**
Helstekt fläskkarré med gräddsås, pressgurka och gelé

 

Onsdag

Ugnsstekt kummel med provencalsk tomat & grönsaksragu

**
Nötfärsbiffar med krämig svampsås och kokt potatis

 

Torsdag

Lättrimmad torsk med musselsås och örtstompad potatis

**

Kycklinggryta med linser, kokosgrädde och Garam Masala

 

 Fredag

Vitlök och saffranstinn fiskgryta med broccoli och zuccini

**

Fläskschnitzlar med kaprissky och timjansrostad potatis

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning