Lunchmeny v.47


Måndag

Chilikryddad torskfile med currysås och basmatiris

**

Isterband med rödbetor, finhackad lök & potatismos

 

Tisdag

Stekt senapsströmming med brynt smör och dill

**

Köttfärslimpa med champinjonstuvning och persilja

 

Onsdag

Flundra & sej i form med ädelost och purjolök

**

Kyckling med vitlök, koriander och rostade pumpa -kärnor

 

Torsdag

Pankopanerad kolja med wasabimajonnäs & inlagd ingefära

**

Hjortskavsgryta med enbär, timjan och jordärtskockspure

 

Fredag

Tomat och chililax i ugn med sesam & youghurtsås

**

 Cocacolamarinerad carré med vitlök, koriander och honung

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder  vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning