Lunchmeny V.47

Måndag

Fiskgratäng med mascarpone, basilika och tomat serveras med väterbottenduchesse
Nattstekt ”Tri tip” av kalv med jägarsås och råstekt potatis
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Grönt: Krämig svampragu med bakad tomat (Vegan)

Tisdag

Pocherad kolja med blåmusselsås, mandelpesto och krämig saffransrisotto
Raggmunkar med rimmat stekt sidfläsk och rårörda lingon
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Grönt: Italienska sojafärsbiff med tomat & basilikasås (Vegan)

Onsdag

Krämig fisk & skaldjursgryta med smak av apelsin och saffran serveras med kokt potatis
Chorizofylld fläskkarré med rostad vitlöksssås serveras med parmesan och bacongratinerad potatis   
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Grönt: Tortelloni med quinoa & spenat samt duxellecréme (Vegan)

 Torsdag

Kräftans sopp & pannkaksbuffé
Lök & pankostekt sejfilé med sauce verte och kokt potatis
Biff stroganoff serveras med saltgurka & rispilaff
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Grönt: Fylld paprika med rostad sötpotatis och sauce verte (Vegan)

Fredag

Ångad fiskfilé med varm skagencréme, smörstekt svartrot & kokt potatis
Confiterat anklår med apelsinsås, honungsglaserad morot samt potatis & palsternackspuré
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Grönt: Bratwurst med surkål, senapssky och kokt potatis