Lunchmeny V.47
Måndag
Kummel med smörfräst grönkål samt senapspotatis med linser
**
Kycklingbröst med basililkasås och parmesanrostad potatis
Tisdag
Panerad firre med vitlök & chiliremoulad samt kokta potäter
**
Lågtempad tritip av kalv med kaprisskysås och stekt kulplugg
Onsdag
Pocherad sejfilé med krämig musselsås, blomkål och potatismos
**
Italiensk köttfärslimpa med tomat, basilika, vitlök och fetaost
Torsdag
Vitling med syrlig dragonsås samt potatis & matvetesallad
**
Grönpeppargryta med sparris och strimlad fransyska, potatismos
Fredag
Fiskgryta med blåmögelost och rökt lax samt örtaioli
**
Lammytterfile med tsatsiki och rosmarinsky samt rostplugg
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning