Lunchmeny V.47

Måndag

Kummel med smörfräst grönkål samt senapspotatis med linser

**

Kycklingbröst med basililkasås och parmesanrostad potatis

Tisdag

Panerad firre med vitlök & chiliremoulad samt kokta potäter

**

Lågtempad tritip av kalv med kaprisskysås och stekt kulplugg

Onsdag

Pocherad sejfilé med krämig musselsås, blomkål och potatismos

**

Italiensk köttfärslimpa med tomat, basilika, vitlök och fetaost

Torsdag

Vitling med syrlig dragonsås samt potatis & matvetesallad

**

Grönpeppargryta med sparris och strimlad fransyska, potatismos

Fredag

Fiskgryta med blåmögelost och rökt lax samt örtaioli

**

Lammytterfile med tsatsiki och rosmarinsky samt rostplugg

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning