Lunchmeny V.47
Måndag
Alaska Pollock med grönmögelostsås och fänkål
**
Kyckling med krämig svampsås och persiljestekt kulplugg
Tisdag
Stekt strömming med brynt smör och räkor samt potatismos
**
Frukostkorv med söt pepparrotssås och frästa äppelklyftor
Onsdag
Ugnsbakad sej med rödcurrysås & stekta nudlar med wokgrönt
**
Fläskfilé med provencalsk rödvinssky och rostad potatis
Torsdag
Fiskgryta med vitlök, citrongräs, kikärtor och kokosgrädde
**
Nötfärsbiffar med skysås, saltgurka, rödbetor, kapris och senap
Fredag
Ugnsbakad hoki & lax med rostad vitlökssås och salladslök
**
Kalvrostbiff med parmesanrostade rotsaker och rödvinssky
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning