Lunchmeny V.47        

 

Måndag

Alaska Pollock med grönmögelostsås och fänkål

**

Kyckling med krämig svampsås och persiljestekt kulplugg

 

Tisdag

Stekt strömming med brynt smör och räkor samt potatismos

**

Frukostkorv med söt pepparrotssås och frästa äppelklyftor

 

Onsdag

Ugnsbakad sej med rödcurrysås & stekta nudlar med wokgrönt

**

Fläskfilé med provencalsk rödvinssky och rostad potatis

 

Torsdag

Fiskgryta med vitlök, citrongräs, kikärtor och kokosgrädde

**

Nötfärsbiffar med skysås, saltgurka, rödbetor, kapris och senap

 

Fredag

Ugnsbakad hoki & lax med rostad vitlökssås och salladslök

**

Kalvrostbiff med parmesanrostade rotsaker och rödvinssky

 

 

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning