Lunchmeny V.47

 

 

Måndag

Limemarinerad sejfilé med mangosås och basmatiris

**

Plommonspäckad fläskkarré med äppelgräddsås och kokt plugg

 

Tisdag

Basilikamarinerad hokifilé med tomatsås och kapris

**

Kyckling med tandoori & kokosgrädde samt basmatiris och raita

 

Onsdag

Ugnsbakad vitling med skaldjurssås och potatismos

**

Nötfärsbiffar med jalapeño & vitlök samt honungsrostad plugg

 

Torsdag

Tomat och olivbakad uer med svampsås och stompad potatis

**

Strimlad fransyska med minimajs, soyasås och basmatiris

 

Fredag

Rullad stillahavsflundra i krämig krondillsås med räkor

**

Kalvrostbiff med rödvinssky och potatisgratäng

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning