Lunchmeny V.47
Måndag
Limemarinerad sejfilé med mangosås och basmatiris
**
Plommonspäckad fläskkarré med äppelgräddsås och kokt plugg
Tisdag
Basilikamarinerad hokifilé med tomatsås och kapris
**
Kyckling med tandoori & kokosgrädde samt basmatiris och raita
Onsdag
Ugnsbakad vitling med skaldjurssås och potatismos
**
Nötfärsbiffar med jalapeño & vitlök samt honungsrostad plugg
Torsdag
Tomat och olivbakad uer med svampsås och stompad potatis
**
Strimlad fransyska med minimajs, soyasås och basmatiris
Fredag
Rullad stillahavsflundra i krämig krondillsås med räkor
**
Kalvrostbiff med rödvinssky och potatisgratäng
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning