Lunchmeny v.47
Måndag
Hokifile med krämig senapssås och broccoli samt potatismos
**
Chilimarinerad fläskytterfile med röd currysås och wokgrönt
Tisdag
Ugnsbakad flundrafile med räkor, tomater, dill och grädde
**
Köttfärslåda med rosmarin, fetaost och persiljeplugg
Onsdag
Panerad sejfile med gurkmajjo och örtmarinerad potatis
**
Bbq-stekt kyckling med romsky och vitlöksrostad potatis
Torsdag
Lättrimmad torsk med champinjoner och purjolök i ostsås
**
Kalvgryta med dill och grönsaker samt len potatis pure
Fredag
Ljummen inkokt lax med sås verde och kokt potatis
**
Rosastekt lammstek med basilika, oliver & soltorkade tomater
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan, använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning.