Lunchmeny v.47

Måndag

Hokifile med krämig senapssås och broccoli samt potatismos

**

Chilimarinerad fläskytterfile med röd currysås och wokgrönt

 

Tisdag

Ugnsbakad flundrafile med räkor, tomater, dill och grädde

**

Köttfärslåda med rosmarin, fetaost och persiljeplugg

 

Onsdag

Panerad sejfile med gurkmajjo och örtmarinerad potatis

**

Bbq-stekt kyckling med romsky och vitlöksrostad potatis

 

Torsdag

Lättrimmad torsk med champinjoner och purjolök i ostsås

**

Kalvgryta med dill och grönsaker samt len potatis pure

 

 Fredag

Ljummen inkokt lax med sås verde och kokt potatis

**

Rosastekt lammstek med basilika, oliver & soltorkade tomater

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan, använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning.