Lunchmeny V.46

Måndag
Smörbakad kummelfilé med hummersås, stekt sparris och kokt potatis
 Hjortfrikassé med kantareller och rotfrukter samt rårörda lingon och potatis & västerbottenpuré
 
 Veckans husman: Stekt rimmat sidfläsk med löksås och kokt potatis
Veg: Quornstroganoff med ris
Tisdag
  Friterad torskbiff med dill & citroncrème, sockerärtor och kokt potatis
Brässerat kycklingbröst med smörad örtbuljong samt risotto milanese
Veckans husman: Stekt rimmat sidfläsk med löksås och kokt potatis
Veg: Spenat & svamplasagne (Vegan)

Onsdag
Ångad lubbfilé med rostade rödbetor, kapris & brynt smör serveras med kokt potatis
Schnitzel ”cordon blue” med gräddkokt svamp och råstekt potatis
Veckans husman: Stekt rimmat sidfläsk med löksås och kokt potatis
Veg: Rödbetsbiffar med pepparrotssås (Vegan)
Torsdag

Kräftans Sopp & pannkaksbuffé
Ångad kolja med parmesansås, syltad rödlök och pommes duchesse
Helstekt fläskfilé med vitlökssmör, rödvinssås och stekt potatis
Veckans husman: Stekt rimmat sidfläsk med löksås och kokt potatis
Veg: Mandel & rödlöksfylld sojafärslimpa med balsamreduktion
Fredag
Sydfransk fisk & skaldjursgryta med aioli och kokt potatis
Nattbakad ”högrevsbiff” med sojasky, karamelliserad lök och potatisgratäng
Veckans husman: Stekt rimmat sidfläsk med löksås och kokt potatis
Veg: Quinoa & böngryta med rostad paprika, semitorkad tomat och aioli