Lunchmeny V.46

Måndag

Panerad fisk med kokt potatis och kall majonnässås

**

Kyckling med gul curry, kokosgrädde och strimlad paprika

 

Tisdag

Ugnsbakad hoki med grön örtsås och kokt potatis med gräslök

 **

Ost & paprikafylld bratwurst med gräddkokt surkål och skysås

 

Onsdag

Kokt sej med ägg och senapsdillsås samt kokt potatis

**

Färsbiffar med vitlök och chili, skysås och rostad potatis

 

Torsdag

Fiskgryta med vitlök, saffran, linser och färsk spenat samt aioli

**

Helstekt kalkonbröst med dijonsenapsås och rostad kulpotatis

 

Fredag

Kapkummel med fetaost och italienska tomater samt couscous

 **

Panerad fläskschnitzel med skysås och parmesanrört potatismos

 

 

 

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning