Lunchmeny V.46
Måndag
Ugnsbakad sejfilé med syrlig dragonsås & len potatispure
**
Brattwürst med svamp och timjansås samt rostad potatis
Tisdag
Spättarullader i krämig örtsås med tärnat ägg och kokplugg
**
Kyckling med kokosgrädde och garam masala samt kokt ris
Onsdag
Alaska pollock med heta wokade grönsaker i oystersås
**
Klassisk kålpudding med rårörda lingon, skysås och kokplugg
Torsdag
Strömmingslåda med dill, gräslök och Kalles kaviar, potpuré
**
Helstekt flankstek med rödvinssky & parmesanrostad potatis
Fredag
Pankopanerad kummel med sötsur sås och kokt jasminris
**
Ostgratinerad lasagne med tomat, basilika och chili
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning