Lunchmeny V.46

Måndag

Ugnsbakad sejfilé med syrlig dragonsås & len potatispure

**
Brattwürst med svamp och timjansås samt rostad potatis

 

Tisdag

Spättarullader i krämig örtsås med tärnat ägg och kokplugg

**

Kyckling med kokosgrädde och garam masala samt kokt ris

 

Onsdag

Alaska pollock med heta wokade grönsaker i oystersås

**

Klassisk kålpudding med rårörda lingon, skysås och kokplugg

 

Torsdag

Strömmingslåda med dill, gräslök och Kalles kaviar, potpuré

**

Helstekt flankstek med rödvinssky & parmesanrostad potatis

 

Fredag

Pankopanerad kummel med sötsur sås och kokt jasminris

**

Ostgratinerad lasagne med tomat, basilika och chili

 

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning