Lunchmeny V.46

 

Måndag

Panerad flundrafilé med remouladsås och kokt potatis

**

Helstekt fläskkarré med dijonsenapsås och stekt plugg

 

Tisdag

Ugnsbakad sejfilé med krämig citrussås och rostad fänkål

**

Kycklinglårfilé med ingefära, purjolök & cashewnötter

 

Onsdag

Pannbiffar med stekt lök samt lingon och skysås

**

Hokifilé med currysås, mango och kokt basmatiris

 

Torsdag

Pocherad torsk med ägg & persiljesås samt kokt plugg

**

 Oxkindsgryta med rött vin, syltlök och potatispuré

 

 Fredag

Krämig fiskgryta med blåmusslor och limegravade räkor

**

Hjortstek med kantarellsås och timjansrostad potatis

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning