Lunchmeny V.46

 

Måndag

Panerad sejfilé med chilimajjo, kokt potatis & citronbit

**

Fläskkarré i bit med kryddsmör, skysås & stekt kulpotatis

 

Tisdag

Uerfilé med het ratatouille & rotfruktssallad

**

Köttfärslimpa med krämig svampsås & parmesanpuré

 

Onsdag

Ugnsbakad Hokifilé med gräddkokta rödbetor & persilja

** 

Mustig köttgryta med smålök & potatispuré

 

Torsdag

Flundrarullader med dillsås & citron-stompad potatis

**

Kycklinglårfilé med krispiga grönsaker i gul currysås

 

 Fredag

Asiatisk fiskgryta smaksatt med kokos, chili & ingefära

**

Helstekt fläskhare med ananas & bearnaisesås

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning