Lunchmeny v.46

Måndag

Sejfile med varm örtagårdssås och kokt potatis

**

Fläskschnitzel med rödvinssky och timjansstekt potatis

 

Tisdag

Fiskgratäng med vitvinsstuvad spenat och potatispure

**

 Svensk pannbiff med stekt lök, potatis och skysås

 

Onsdag

Ugnshalstrad kummel med rostad fänkål och grön ärtcreme

**

Stekt rimmat sidfläsk med bruna bönor och kokt plugg

 

Torsdag

Dill & persiljemarinerad hokifile med fänkåls tzatziki   

**

Strimlad fransyska med frästa grönsaker i grönpepparsås

 

 Fredag

Ugnshalstrad lax i bit med och örtrostade rotsaker

**

BBQ-marinerade drumstiCks med chilisky & syrlig dragonmajjo

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning