Lunchmeny V.45

Måndag
Fisk & skaldjursgratäng med pommes duchesse
 Krispstekt kycklinglår med palsternacksaioli, sötsurt rippel och pilaffris
Veckans husman: Viltskavsgryta med lingon & kokt potatis
Veg: Mustig tomatgryta med svamp & fänkål
Tisdag
Ångad vitlingfilé med gräddkokt spenat & potatispuré
 Älgfärsbiffar med skogssvampsås, karamelliserad lök & råstekt potatis
Veckans husman: Viltskavsgryta med lingon & kokt potatis
Veg: Sojafärsbiff med mandel & basilika serveras med löksky (vegan)
Onsdag
Honung & rosmarinstekt fransyska med portvinsreduktion och potatisgratäng
Skaldjursfärserad flundra med musselvelouté & kokt potatis
Veckans husman: Viltskavsgryta med lingon & kokt potatis

Veg: Moussaka (vegan)

Torsdag

Kräftans sopp & pannkaksbuffé
Ångad lättrimmad torsk med saffransås, och dillslungad potatis
 Pepparstekt majskycklingfilé med dragonsky & svamprisotto
Veckans husman: Viltskavsgryta med lingon & kokt potatis
Veg: Canneloni med rostad tomatsås

Fredag
Krispstekt sejfilé med stenbitsromcréme och kokt potatis
Spansk lammgryta med grädde, chorizo & rostad paprika serveras med potatispuré
Veckans husman: Viltskavsgryta med lingon & kokt potatis
Veg: Chorizo med rostad paprikasås (vegan)