Lunchmeny V.45
Måndag
Fisk & skaldjursgratäng med pommes duchesse
Krispstekt kycklinglår med palsternacksaioli,
sötsurt rippel och pilaffris
Veckans husman: Viltskavsgryta med
lingon & kokt potatis
Veg: Mustig tomatgryta med svamp & fänkål
Tisdag
Ångad vitlingfilé med gräddkokt spenat & potatispuré
Älgfärsbiffar med skogssvampsås,
karamelliserad lök & råstekt potatis
Veckans husman: Viltskavsgryta
med lingon & kokt potatis
Veg: Sojafärsbiff med mandel & basilika serveras med löksky (vegan)
Onsdag
Honung & rosmarinstekt fransyska med portvinsreduktion
och potatisgratäng
Skaldjursfärserad flundra med musselvelouté & kokt potatis
Veckans husman: Viltskavsgryta
med lingon & kokt potatis
Veg: Moussaka (vegan)
Torsdag
Kräftans sopp &
pannkaksbuffé
Ångad lättrimmad torsk med saffransås, och dillslungad potatis
Pepparstekt majskycklingfilé med
dragonsky & svamprisotto
Veckans husman: Viltskavsgryta med lingon & kokt potatis
Veg: Canneloni med rostad tomatsås
Fredag
Krispstekt sejfilé med stenbitsromcréme och kokt potatis
Spansk lammgryta med grädde, chorizo & rostad paprika serveras med
potatispuré
Veckans husman: Viltskavsgryta
med lingon & kokt potatis
Veg: Chorizo med rostad paprikasås (vegan)