Lunchmeny V.45
Måndag
Hoki med ägg och persiljesås samt kokt potatis med dill
**
Ugnsgrillad majskyckling med karibiska kryddor och ris
Tisdag
Alaska pollock med rödbetor, kokt potatis och brynt smör
**
Helstekt benfri kotlettrad med champinjonsås och stomp
Onsdag
Sejfilé med mangochutney, ananas, salladslök & koriander
**
Rökig köttgryta med chili, vitlök och paprika samt gräddfil
Torsdag
Friterad fisk med gurkmajonnäs, citron och potatismos
**
Stekt fläsk med löksås, lingonsylt och kokt potatis
Fredag
Fiskgryta med saffran, vitlök, färska örter och vitt vin
**
Kalvfärsbiffar med ärtor, rödvinssky och potatismos
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning