Lunchmeny V.45

Måndag

Hoki med ägg och persiljesås samt kokt potatis med dill

**

Ugnsgrillad majskyckling med karibiska kryddor och ris

Tisdag

Alaska pollock med rödbetor, kokt potatis och brynt smör

**

Helstekt benfri kotlettrad med champinjonsås och stomp

Onsdag

Sejfilé med mangochutney, ananas, salladslök & koriander

**

Rökig köttgryta med chili, vitlök och paprika samt gräddfil

Torsdag

Friterad fisk med gurkmajonnäs, citron och potatismos

**

Stekt fläsk med löksås, lingonsylt och kokt potatis

Fredag

Fiskgryta med saffran, vitlök, färska örter och vitt vin

**

Kalvfärsbiffar med ärtor, rödvinssky och potatismos

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning