Lunchmeny V.45  

 

 

Måndag

Ångkokt torsk med krämig citrussås och potatismos

**

Kyckling med grön currysås, böngroddar och basmatiris

 

Tisdag

Alaska Pollock med dill och pepparrotssås samt örtoljad potatis

**

Nötfärsbiffar med fetaost & chili samt tomatsås och potatis

 

Onsdag

Ugnsbakad sej med smörstekta svartrötter & champinjoner

**

Helstekt fläskytterfilé med skysås och kall dragonvinägersås

 

Torsdag

Pocherad flundra med kall ört & stenbitsromsås samt kokplugg

**

Vitlöksfräst, tunnskuren högrev med chiligrönsaker & ostronsås

 

Fredag

Lubb och kapkummel med spenat och persiljesås, potatisstomp

**

Urbenade lammracks med rosmarinsky och tzatziki

 

 

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning