Lunchmeny V.45
Måndag
Ångkokt torsk med krämig citrussås och potatismos
**
Kyckling med grön currysås, böngroddar och basmatiris
Tisdag
Alaska Pollock med dill och pepparrotssås samt örtoljad potatis
**
Nötfärsbiffar med fetaost & chili samt tomatsås och potatis
Onsdag
Ugnsbakad sej med smörstekta svartrötter & champinjoner
**
Helstekt fläskytterfilé med skysås och kall dragonvinägersås
Torsdag
Pocherad flundra med kall ört & stenbitsromsås samt kokplugg
**
Vitlöksfräst, tunnskuren högrev med chiligrönsaker & ostronsås
Fredag
Lubb och kapkummel med spenat och persiljesås, potatisstomp
**
Urbenade lammracks med rosmarinsky och tzatziki
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning