Lunchmeny V.45

 

Måndag

Halstrad Uerfilé med kokosgrädde & grön curry

**
Nöt & lammfärsbiffar med tomat & spiskummin

 

Tisdag

Sprödbakad torsk med färskost & majonnäsdipp samt citron

**

Kyckling med champinjoner, grädde, paprika samt vitlök

 

Onsdag

Sejfilé med kapris & brynt smör, kokt potatis & dill

**

Helstekt kotlettrad med timjansky & persiljestekt plugg

 

Torsdag

Lubb med vitvinssås och kokt brysselkål samt potatispuré

**

Köttgryta på nöt & griskött med kummin & citron

 

 Fredag

Fiskgryta med saffran & grönsaker, aioli & kokt plugg

**

Helstekt flankstek med bearnaise & klyftpotatis

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning