Lunchmeny V.45

 

 

Måndag

Panerad flundra med remouladsås, kokt potatis & citronbit

**

Plommonspäckad fläskkarré med äppelsky & stekt potatis

 

Tisdag

Marinerad sejfilé med tomat & fänkål samt rostade rotsaker

**

Strimlad biff i krämig dijonsås med syltlök & ris

 

Onsdag

Kaviarströmming i låda med dill och grädde

** 

Västindisk kyckling med ris & grönsaker

 

Torsdag

Ugnspocherad torsk med brynt smör & kokt ägg

**

 Färsbiffar med timjanssky serveras med potatis & persiljepuré

 

 Fredag

Fiskgryta med kronärtskocksaioli & blåmusslor

**

Helstekt fransyska med bearnaise & klyftpotatis

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning