Lunchmeny V.45
Måndag
Sejfile med blåmusslor och purjolök i klassisk vitvinssås
**
Hugos isterband med senap och hackad lök samt potatismos
Tisdag
Tempurabakad kolja med curry-remoulad och persiljeplugg
**
Kalvfärsbiffar med vitlöksslungade bönor och parmesanpure
Onsdag
Krämig fiskgryta med skaldjur, kummel & hokifile samt örter
**
Kyckling med bambuskott och ananas i sötsur chili- soyasås
Torsdag
Ugnsstekt flundra med örtsenapssmör och nykokt plugg
**
Viltgryta på hjort med höstsvamp, rotfrukter & potatispure
Fredag
Torsk med beurre noisette, räkor och färskriven pepparrot
**
Mjukstekt fläskytterfile med gräddsås, pressgurka och gele
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning