Lunchmeny V.45

Måndag

Sejfile med blåmusslor och purjolök i klassisk vitvinssås

**

Hugos isterband med senap och hackad lök samt potatismos

 

Tisdag

Tempurabakad kolja med curry-remoulad och persiljeplugg

**

Kalvfärsbiffar med vitlöksslungade bönor och parmesanpure

 

Onsdag

Krämig fiskgryta med skaldjur, kummel & hokifile samt örter

**  

Kyckling med bambuskott och ananas i sötsur chili- soyasås

 

Torsdag

Ugnsstekt flundra med örtsenapssmör och nykokt plugg

**

 Viltgryta på hjort med höstsvamp, rotfrukter & potatispure

 

 Fredag

Torsk med beurre noisette, räkor och färskriven pepparrot

**

Mjukstekt fläskytterfile med gräddsås, pressgurka och gele

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning