Lunchmeny V.44

 

 

Måndag

Hokifilé med koriander, lime, chili och ananas samt ris

**

Nöt & hjortfärslimpa med svampsås på kantarell och karl-Johan

 

Tisdag

Oliv och kaprisbakad sej med tomatsås och fylld pasta

**

Helstekt fläskkarré med bbq- potatis och majs med vitlökssmör

 

Onsdag

Stekt strömming med brynt smör, färska örter och salladslök

**

Kyckling och korvgryta med paprika, linser, vitlök och rotsaker

 

Torsdag

Lax & Alaska Pollock med grön currysås och bambuskott

**

Ärtsoppa med kokt fläsk, senap och tbh

**

Pannkakor med vispad grädde och sylt

 

Fredag

Fiskgryta med musselfond, grönsaker, vitlök och örtaioli

**

Pulled turkey med guacamole, tomatsalsa och riven ost

 

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning