Lunchmeny V.44
Måndag
Hokifilé med koriander, lime, chili och ananas samt ris
**
Nöt & hjortfärslimpa med svampsås på kantarell och karl-Johan
Tisdag
Oliv och kaprisbakad sej med tomatsås och fylld pasta
**
Helstekt fläskkarré med bbq- potatis och majs med vitlökssmör
Onsdag
Stekt strömming med brynt smör, färska örter och salladslök
**
Kyckling och korvgryta med paprika, linser, vitlök och rotsaker
Torsdag
Lax & Alaska Pollock med grön currysås och bambuskott
**
Ärtsoppa med kokt fläsk, senap och tbh
**
Pannkakor med vispad grädde och sylt
Fredag
Fiskgryta med musselfond, grönsaker, vitlök och örtaioli
**
Pulled turkey med guacamole, tomatsalsa och riven ost
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning