Lunchmeny V.44

 

 

Måndag

Tempurabakad torskfilé med picklesmajonnäs och citronbit

**
Ört & vitlöksmarinerad kycklingfilé med champinjonsås

 

Tisdag

Pocherad kolja med gräslök, kokt ägg och brynt smör

**

Strimlad fransyska med fransk senapssås, smålök & brysselkål

 

Onsdag

Spättarullader med krämig citrussås och ruccolastompad potatis

**

Biff Lindström med stekt potatis, persiljesmör och skysås

 

Torsdag

Oliv & kaprisbakad sejfilé med söt tomatröra samt kokt plugg

**
Tunnskivad högrev marinerad i chilisoya samt ris & kimchisallad

 

Fredag

Fiskgryta med gröncurry och limeblad serveras med basmatiris

** 

Pulled pork med finhackad lök, gräddfil och grillad majskolv

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegansk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning