Lunchmeny V.44  

 

Måndag

Panerad flundrafile med anjovismajonnäs och tärnat ägg

**
Saucisse (färsk korv) med stompad potatis, surkål & skysås

 

Tisdag

Pocherad sejfilé med krämig örtsås och dillkokt potatis

**

Grillmarinerad kycklinglårfilé med bbq-sås och rostad potatis

 

Onsdag

Strömmingslåda med kalles kaviar, grädde & färska örter

**

Lammfärsbiffar med parmesan & ruccola-svängd kulplugg

 

Torsdag

Alaska Pollock med syrlig dragon, purjolök och kokt ris

**

Hjortgryta med rotsaker, kantareller & färska lingon

 

 Fredag

Lax i bit med honungsbakade rotsaker och färskostcreme

**

Helstekt gårdsgriskarré med äppelmos och plommonsky

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning