Lunchmeny V.44

 

 

Måndag

Tempurapanerad torsk med curryremoulad  och kokt potatis

**

Kokt fläsklägg med hemslaget rotfruktsstomp och senap

 

Tisdag

Flundrarullader med dill & messmörssås samt potatispure

**

Kycklinglår med tomat & basilikasås samt parmesanpotatis

 

Onsdag

Ugnsbakad sejfile med krämig svampsås och rotfrukter

**

Nötfärsbiffar med skysås , potatispure och rårörda lingon

 

Torsdag

Hokifile med fetaost & svarta oliver samt basilikastomp

**

Grönpeppargryta med frästa champinjoner och sticklök

 

 Fredag

Fisk och skaldjursgryta med kokos, koriander och lime

**

Flankstek med bearnaise & bbqsås samt grillkryddad potatis

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning