Lunchmeny V.44
Måndag
Tempurapanerad torsk med curryremoulad och kokt potatis
**
Kokt fläsklägg med hemslaget rotfruktsstomp och senap
Tisdag
Flundrarullader med dill & messmörssås samt potatispure
**
Kycklinglår med tomat & basilikasås samt parmesanpotatis
Onsdag
Ugnsbakad sejfile med krämig svampsås och rotfrukter
**
Nötfärsbiffar med skysås , potatispure och rårörda lingon
Torsdag
Hokifile med fetaost & svarta oliver samt basilikastomp
**
Grönpeppargryta med frästa champinjoner och sticklök
Fredag
Fisk och skaldjursgryta med kokos, koriander och lime
**
Flankstek med bearnaise & bbqsås samt grillkryddad potatis
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning