Lunchmeny v.44

 

Måndag
Ugnshalstrad torskloin med trattkantarellsås och ört plugg
**
BBQ- bakad kycklingfilé med chorizo och frästa grönsaker

Tisdag
Marinerad Hokifilé med wokade grönsaker och mangosalsa
**
Viltfärsbiffar med potatispuré, lingon och gräddsås

Onsdag
Lättrimmad Norsk sej med krämig dill & pepparrotssås
**
Helstekt fläskkarré med smörfräst ananas och bambuskott

Torsdag
Kapkummel med rödbetor, kapris och anjovis i brynt smör
**
Skånsk kalops med inlagda rödbetor och kokta potäter

Fredag
Krämig fisk & skaldjursgryta med räkor & kokt plugg
**
Ört och vitlöksspäckad bringa med salviagräddsås

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning