Lunchmeny v.44


Måndag

Kolja med frisk och krispig äppelsallad samt sellerisås

**

Fläskkarre med grönsaker, tomat & torkad aprikos

 

Tisdag

Panerad sejfile med remouladsås och citron

**

Nötfärsbiffar med gräddig grönpepparsås och potatispure

 

Onsdag

Koriandermarinerad hokifile med söt ananas- chilisås

**

Stekt fläsk med raggmunkar och rårörda lingon

 

Torsdag

Pangasiusfile med terriyakisås och ingerfärskokt basmatiris

**

Strimlad fransyska med purjolök och persilja i dijonsenapsås

 

Fredag

Pocherad flundra med räkor & dill samt duchesstoppar

**

Majskycklingbröst med bbq sås och spicy coleslawe

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning