Lunchmeny V.43

Måndag
Ångad kolja med ägg och persiljesås serveras med kokt potatis
Höstig högrevsgryta med rödvin, rotfrukter och champinjoner samt pilaffris
Veckans husman: Rimmad fläsklägg med rotmos
Vegan: Bön och lins gryta med smak av indien
Tisdag
Ugnsbakad laxfilé med gräddkokt spenat och sparris serveras med dillkokt potatis
Kalvfärsbiff med skogssvampssås och råstekt purjolökspotatis
Veckans husman: Rimmad fläsklägg med rotmos
Veg: Quorngryta med vitvin och saffran

Onsdag
Ångad lubb med kapris, rödbetor och brynt smör samt kokt potatis
Saffransmarinerad majskyckling med muscovadosky och potatisgratäng
 Veckans husman: Rimmad fläsklägg med rotmos
Vegan: Tacogryta med gräddfil och nachos

Torsdag

Kräftans Soppbuffé med hemlagade pannkakor, sylt och grädde
Sprödstekt sejfilé med dansk remouladsås och kokt potatis
Lammlasagne med chevré, rostad mandel och picklad rödlök
Veckans husman: Rimmad fläsklägg med rotmos
Vegan: Bönrataouille

Fredag

Citron & parmesangratinerad fisksymfoni med örtpotatispurè
Wienerschnitzel på fläsk med klassiska tillbehör och råstekt potatis
Veckans husman: rimmad fläsklägg serveras med hemlagat rotmos
Vegan: Rostad pumpagryta