Lunchmeny V.43

Måndag
Smörstekt gösfilé med kantarellsås och dillslungad potatis
Biff stroganoff med saltgurka, gräddfil och ris
Veckans husman från köket: Fläsklägg med rotmos
Vegan: Kokosgryta med blomkål & curry
Tisdag
Ångad torsk med räkor, ägg och pepparrot samt brynt smör och kokt potatis
Lammfärsbiffar med vitlökssky, basilikacrème och råstekt potatis
Veckans husman från köket: Fläsklägg med rotmos
Vegan: Rödbetsgryta med creme fraiche

Onsdag
Pannstekt sej med persiljesås, 64grader ägg och kokt potatis
Kalvrostbiff med bakad tomat, rödvinssås och potatisgraträng
 Veckans husman från köket: Fläsklägg med rotmos

Vegan: Cajungryta med mangochutney

Torsdag

Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Bouillabaisse med lax, sej, räkor och musslor samt rouille
Gräddkokt viltskav med messmör & svamp serveras med potatispuré
Veckans husman från köket: Fläsklägg med rotmos
Vegan: Ratatouille med rotfrukter

Fredag

Smörbakad Kapkummel med kräfthollandaise och kokt potatis
Biff Lindström med persiljesmör, svartpepparsky och stekt potatis
Veckans husman från köket: Fläsklägg med rotmos
Vegan: Pulled Oumph