Lunchmeny V.43
Måndag
Panerad sej med söt chilimajonnäs, potatisstomp och citron
**
Kyckling med gul currysås samt rostad sötpotatis och spenat
Tisdag
Alaska Pollock med grönmögelsås och marinerade tomater
**
Hjortchorizo med baconfräst grönkål och palsternackspuré
Onsdag
Hoki med äggnudlar och frästa grönsaker samt limeyoghurtsås
**
Skånsk kalops med morötter, kokt potatis och persilja
Torsdag
Kolja med sötsur sås, pak choi och jasminris
**
Rimmat fläsklägg med rotmos och senap
Fredag
Fiskgryta med tomat och krondill samt kräftstjärtar och örtaioli
**
Helstekt kalv med salviagräddsås och parmesanslaget mos
ucerade råvaror till all matlagning på iska samt närproa
chaVi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning