Lunchmeny V.43

Måndag

Panerad sej med söt chilimajonnäs, potatisstomp och citron

**

Kyckling med gul currysås samt rostad sötpotatis och spenat

 

Tisdag

Alaska Pollock med grönmögelsås och marinerade tomater

**

Hjortchorizo med baconfräst grönkål och palsternackspuré

 

Onsdag

Hoki med äggnudlar och frästa grönsaker samt limeyoghurtsås

**

Skånsk kalops med morötter, kokt potatis och persilja

 

Torsdag

Kolja med sötsur sås, pak choi och jasminris

**

Rimmat fläsklägg med rotmos och senap

 

Fredag

Fiskgryta med tomat och krondill samt kräftstjärtar och örtaioli

**

Helstekt kalv med salviagräddsås och parmesanslaget mos

 

 

 

 

ucerade råvaror till all matlagning på iska samt närproa

chaVi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning