Lunchmeny V.43
Måndag
Stillahavstorsk med ört & messmörssås samt kokt potatis
**
Brattwürst med timjanrödvinssås, surkål och potatismos
Tisdag
Koljafilé med krämig svampsås och parmesanrostad potatis
**
Grillstekt fläskkarré med BBQ-sky och sesamris
Onsdag
Ugnsbakad hokifilé med provencalska grönsaker & grön örtsås
**
Nötfärsbiffar med vitlök och tomat samt grönpepparsås
Torsdag
Sejfilé i ugn med pesto på ruccola & solrosfrön
**
Kycklinglårfilé med västindiska smaker samt ris med frästa ärtor
Fredag
Fiskgryta med mynta & chili yoghurt
**
Rosastekt kalv med krämig kaprissås och bakade rotsaker
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning