Lunchmeny V.43

Måndag

Stillahavstorsk med ört & messmörssås samt kokt potatis

**

Brattwürst med timjanrödvinssås, surkål och potatismos

 

Tisdag

Koljafilé med krämig svampsås och parmesanrostad potatis

**

Grillstekt fläskkarré med BBQ-sky och sesamris

 

Onsdag

Ugnsbakad hokifilé med provencalska grönsaker & grön örtsås 

**

Nötfärsbiffar med vitlök och tomat samt grönpepparsås

 

Torsdag

Sejfilé i ugn med pesto på ruccola & solrosfrön

**

Kycklinglårfilé med västindiska smaker samt ris med frästa ärtor

 

Fredag

Fiskgryta med mynta & chili yoghurt

**

Rosastekt kalv med krämig kaprissås och bakade rotsaker

 

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning