Lunchmeny V.43  

 

Måndag

Panerad flundra med chili & vitlökscreme samt rostad plugg

**

Türinger bratwurst med skysås, surkål och potatismos

 

Tisdag

Pocherad torsk med ädelostbakade rödbetor & skirat smör

**

Kycklinglårfilé med krämig champinjonsås och kokt potatis

 

Onsdag

Dill & vitlöksmarinerad kummel med chilistompad potatis

**

Fläsklägg med hemslaget rotmos och 2 sorters senap

 

Torsdag

Sejfilé med svarta oliver & kapris samt söt tomatsås

**

Nötfärsbiffar med fetaost och timjan samt rödvinssky

 

 Fredag

Indisk fiskgryta med myntayoghurtsås och basmatiris

**

 Helstekt vildsvinskarré med äppelgräddsås & rostad plugg 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning