Lunchmeny V.43

 

Måndag

Panerad spättafile med remouladsås och dillpotatis

**

Chorizo med spansk dippsås samt skysås och rostad potatis

 

Tisdag

Ugnshalstrad uer med röd currysås och ingefärskokt ris

**

Strimlad fransyska med smålök & grönsaker i dijonsenapssås

 

Onsdag

 Limestekt sejfilé med mangochutney & chilirostad potatis

**

Nötfärsbiffar med persilja och gräddsås samt pressgurka

 

Torsdag

Örtbakad torsk med hummersås och potatispuré

**

Tandoorikyckling med yoghurtraita och basmatiris

 

 Fredag

Het fiskgryta med tomat, grädde och färska örter

**
Helstekt fläskhare med potatisgratäng & marsalasky

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning