Lunchmeny V.43
Måndag
Kräftflundra med tomat och grädde samt kokt örtplugg
Kyckling med smörstekt smålök & svamp i mustig rödvinssås
Tisdag
Senapsstekt strömmingsflundra med brynt smör dill & räkor
**
Viltfärsjärpar med gräddsås samt potatispuré och lingonsylt
Onsdag
Friterad sejfilé med inlagd ingefära & het sötsursås
**
Strimlad fralla i fransk senapssås & tryffeloljade grönsaker
Torsdag
Indisk fiskgryta med currylinser ,kokosgrädde och kikärtor
**
Panerade fläskschnitzlar med wienergarnityr och skysås
Fredag
Karibisk lax med söt limesås & honungsbakade grönsaker
**
Rosastekt oxinnanlår med vitlöksbea & sardellrostad plugg
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning