Lunchmeny V.43

 

Måndag

Kräftflundra med tomat och grädde samt kokt örtplugg

                          

Kyckling med smörstekt smålök & svamp i mustig rödvinssås

 

Tisdag

Senapsstekt strömmingsflundra med brynt smör dill & räkor

**

Viltfärsjärpar med gräddsås samt potatispuré och lingonsylt

 

Onsdag

Friterad sejfilé med inlagd ingefära & het sötsursås

**

Strimlad fralla i fransk senapssås & tryffeloljade grönsaker

 

Torsdag

Indisk fiskgryta med currylinser ,kokosgrädde och kikärtor

**

Panerade fläskschnitzlar med wienergarnityr och skysås

 

 Fredag

 Karibisk lax med söt limesås & honungsbakade grönsaker

**

Rosastekt oxinnanlår med vitlöksbea & sardellrostad plugg

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning