Lunchmeny v.43

Måndag

Sesam & chilimarinerad Alaska sej med ingerfärssky och ris

**

Gratinerad pasta med nötfärs, vitlök och peppar

 

Tisdag

Stekt strömming med potatismos och skirat dillsmör

**

Köttfärslimpa med äpplegräddsås samt bacon och rotsaker

 

Onsdag

Ugnshalstrad kojafile med mangochutney och bulgursallad

**

Kokt fläsklägg med rotmos & 2 sorters senap

 

Torsdag

Rullad flundra med anjovis och ägg i krämig vitvinssås

**

Jägargryta med svamp, rotfrukter, enbär och rött vin

 

Fredag

Lax & räk-queneller med cayenne och citron i hummersås

**

Fläskschnitzel med kaprissky och rostad potatis

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan, använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning