Lunchmeny V.43
Måndag
Hoki med tomat & grönsakssås samt rostad potatis
***
Frukostkorv med spenatsås, potatismos och senap
Tisdag
Sej med tomat och dillsås och kokplugg på norrländskt vis
**
Bbq-marinerad kycklinglårfilé med vitlökssås och avocadoröra
Onsdag
Alaska Pollock med lins och kokossås, frästa grönsaker
**
Helstekt gårdsgris med potatisgratäng och rödvinssky
Torsdag
Panerad havskatt med ishavssallad, citronbit och kokt plugg
**
Kycklingbiffar med gröncurry, salladslök, ärtor och dippsås
Fredag
Fiskgryta med vitlök,grönsaker,stjärnanis och tomat
**
Biff Lindström med tärnad plugg, skysås och persiljesmör
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning