Lunchmeny V.43


Måndag

Hoki med tomat & grönsakssås samt rostad potatis

***

Frukostkorv med spenatsås, potatismos och senap

Tisdag

Sej med tomat och dillsås och kokplugg på norrländskt vis

**

Bbq-marinerad kycklinglårfilé med vitlökssås och avocadoröra

Onsdag

Alaska Pollock med lins och kokossås, frästa grönsaker

**

Helstekt gårdsgris med potatisgratäng och rödvinssky

Torsdag

Panerad havskatt med ishavssallad, citronbit och kokt plugg

**

Kycklingbiffar med gröncurry, salladslök, ärtor och dippsås

Fredag

Fiskgryta med vitlök,grönsaker,stjärnanis och tomat

**

Biff Lindström med tärnad plugg, skysås och persiljesmör

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning