Lunchmeny V.42

 

Måndag

Panerad sejfilé med örtmajonnäs och dilligt potatismos

**

Kalvrostbiff med sardellgräddsås och rostad potatis

 

Tisdag

Kokt bleka med dill & gräslöksås samt stompad potatis

**

Stekt fläsk med löksås, lingon och kokt potatis med persilja

 

Onsdag

Ugnsbakad kolja med vitlöksfrästa svartrötter och dragonsås

**

Pepparrotskött med morötter och blomkål samt kokt potatis

 

Torsdag

Pocherad lubbfilé med pepparrotssås och kräftstjärtar

**

Kycklingbröst med ananas och ingefära samt chilisky

 

Fredag

Fiskgryta med citrongräs, kokosgrädde och limeyoghurt

**

Benfri kotlettrad med krämig svampsås och svartvinbärsgele

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning