Lunchmeny V.42
Måndag
Panerad sejfilé med örtmajonnäs och dilligt potatismos
**
Kalvrostbiff med sardellgräddsås och rostad potatis
Tisdag
Kokt bleka med dill & gräslöksås samt stompad potatis
**
Stekt fläsk med löksås, lingon och kokt potatis med persilja
Onsdag
Ugnsbakad kolja med vitlöksfrästa svartrötter och dragonsås
**
Pepparrotskött med morötter och blomkål samt kokt potatis
Torsdag
Pocherad lubbfilé med pepparrotssås och kräftstjärtar
**
Kycklingbröst med ananas och ingefära samt chilisky
Fredag
Fiskgryta med citrongräs, kokosgrädde och limeyoghurt
**
Benfri kotlettrad med krämig svampsås och svartvinbärsgele
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning