Lunchmeny V.42  

 

Måndag

Hokifilé med krämig tomatsås och basilikaslungad plugg

**

Blandade korvar med 2 sorters senap samt ört & potatispuré

 

Tisdag

Lättrimmad torskfilé med rostade rödbetor & brynt smör

**

Ostgratinerad köttfärslimpa med tomat och vitlökssky

  

Onsdag

Ugnsbakad Alaska pollock med gräddkokt purjolök & persilja

**

Kyckling med röda linser, ingefära och kardemumma

 

Torsdag

Panerad rödspätta med dansk remouladsås och kokt plugg

**

Mustig köttgryta med nötkött, tranbär, svamp och timjan

 

 Fredag

Pocherad sej i skaldjurssås med färska örter och citron

**

Flapsteak med kryddsmör och rostade rotsaker

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning