Lunchmeny V.42

Måndag

Citrusbakad sejfile med gräslökssås och örtslungad potatis

**

Brässerade kycklingbröst med tomatsås & kronärtskocka

 

Tisdag

Tempurabakad kolja med vitlök och picklesmajjo

**

Kummindoftande nötfärsbiffar med Alsacepure samt skysås

 

Onsdag

 Kummelfile med sardell & kapris smörad sås och sugar snaps

**

Helstekt fläskytterfile med gräddstuvade champinjoner

 

Torsdag

Örtbakad torskfile med rostade rotsaker & senapscreme

**

Yakiniku gryta med sesam, inlagd ingefära & basmatiris

 

 Fredag

Pocherad lax med skaldjurshollandaise och kokt plugg

**

Rosastekt oxinnanlår med vitlöksfräst hariquvert, potatiskaka och rödvinssås

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning