Lunchmeny V.42
Måndag
Citrusbakad sejfile med gräslökssås och örtslungad potatis
**
Brässerade kycklingbröst med tomatsås & kronärtskocka
Tisdag
Tempurabakad kolja med vitlök och picklesmajjo
**
Kummindoftande nötfärsbiffar med Alsacepure samt skysås
Onsdag
Kummelfile med sardell & kapris smörad sås och sugar snaps
**
Helstekt fläskytterfile med gräddstuvade champinjoner
Torsdag
Örtbakad torskfile med rostade rotsaker & senapscreme
**
Yakiniku gryta med sesam, inlagd ingefära & basmatiris
Fredag
Pocherad lax med skaldjurshollandaise och kokt plugg
**
Rosastekt oxinnanlår med vitlöksfräst hariquvert, potatiskaka och rödvinssås
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning