Lunchmeny V.41

V41

Måndag
Spenat & ricottafylld tortellini med räkor i hummerssås och krispiga grönsaker
Hjortfärsbiff med tryffelsås, svampragu och rostad nypotatis
Veckans husman från köket: Isterband med stuvad potatis och rödbetor
Vegan: Höstig gryta med svamp, rotfrukter och betor
Tisdag
Ångad kapkummel med dillsås, lök & fänkålsfräs samt kokt potatis
Sweet and sour beef med brynt mandelris
Veckans husman från köket: Isterband med stuvad potatis och rödbetor
Vegan: Brynt kålgryta med rostad sojafärs

Onsdag
Parmesanstekt kungsflundra med risotto och tomatconcassé
Pepparstekt majskycklingbröst med apelsinsås och potatisgratäng
Veckans husman från köket: Isterband med stuvad potatis och rödbetor
Veg: Pulled Oumph

Torsdag

Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Örtbakad sejfilé med vitvinssås och potatispuré
Porterstek med portergräddsås, svartvinbärsgelé, brysselkål och rostad potatis
Veckans husman från köket: Isterband med stuvad potatis och rödbetor    Vegan: Rostad rotfruktsgryta

Fredag

Butter Chicken ”Murgh Makhani” med indiskt saffransris
Sprödstekt torsk med dansk remouladsås och kokt potatis

Veckans husman från köket: Isterband med stuvad potatis och rödbetor     Vegan: Black bean cajun