Lunchmeny V.41

Måndag

Panerad spätta med dill & gurkmajonnäs samt kokplugg

**

Blandade korvar med senapssås och vitlöksfräst brysselkål

 

Tisdag

Kolja med fetaostbakade rödbetor, örtolja och rostad plugg

**

Kycklinggryta med champinjoner, paprika och gul curry

 

Onsdag

Hokifilé med teriyakisås, salladslök och ingefärskokt basmatiris

**

Lammgryta med soltorkad tomat, vitlök och stora vita bönor

 

Torsdag

Pocherad stillahavsflundra med krämig musselsås och persilja

**

Ostgratinerad lasagne med basilika, chili och vitlök

 

Fredag

Grillkryddad fläskytterfilé med chilibearnaise & skysås

**

Krämig fiskgryta med grönsaker, vitlök, dragon och saffran

 

 

 

ucerade råvaror till all matlagning på iska samt närproa

chaVi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning