Lunchmeny V.41
Måndag
Panerad spätta med dill & gurkmajonnäs samt kokplugg
**
Blandade korvar med senapssås och vitlöksfräst brysselkål
Tisdag
Kolja med fetaostbakade rödbetor, örtolja och rostad plugg
**
Kycklinggryta med champinjoner, paprika och gul curry
Onsdag
Hokifilé med teriyakisås, salladslök och ingefärskokt basmatiris
**
Lammgryta med soltorkad tomat, vitlök och stora vita bönor
Torsdag
Pocherad stillahavsflundra med krämig musselsås och persilja
**
Ostgratinerad lasagne med basilika, chili och vitlök
Fredag
Grillkryddad fläskytterfilé med chilibearnaise & skysås
**
Krämig fiskgryta med grönsaker, vitlök, dragon och saffran
ucerade råvaror till all matlagning på iska samt närproa
chaVi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning