Lunchmeny V.41  

 

Måndag

Panerad spättafilé med sötsur sås & ris

**

Strimlad fransyska med dijonsenap, syltlök & örter

 

Tisdag

Ugnspocherad sejfilé med vitvinssås & gröna ärtor

**

Helstekt svensk fläskkarré med grönpepparsås & potatismos

 

Onsdag

 Hokifilé med röd currysås & basmatiris

**

Kalvfärsbiffar med tomatsås & rostade rotsaker

 

Torsdag

Ugnsbakad lubbfilé med krämig dill & kräftsås

**

Mustig höstgryta på högrev och skogssvamp

 

 Fredag

 Fiskgryta med tomat, saffran & aioli

**

Helstekt flapsteak med potatisgratäng & rödvinssås

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning