Lunchmeny v.41


Måndag

Sejfile med krämig svampsås samt potatis och persiljemos

**

Korv merguez med rostad potatis, curry ketchup & rostad lök

 

Tisdag

Panerad rödspätta med örtremoulad och stompad plugg

**

Lammfärsbiffar i tomatsås med basilika & vitlöksmajjo

 

Onsdag

Gratinerad fiskgratäng med vittvin, räkor och lagrad ost

**

Helstekt svensk fläskkarré med äppelgräddsås och plommon

 

Torsdag

Ingerfärs rimmad kolja med gröncurry sås och basmatiris

**

Hjortgryta med svart vinbärsgelé & mandelpotatispure

 

 Fredag

Ugnsbakad regnbågsfilé med brynt smör och färska örter

**

Rosastekt oxinnanlår med chilibea och vitlöksrostad plugg

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning