Lunchmeny v.41
Måndag
Sejfile med krämig svampsås samt potatis och persiljemos
**
Korv merguez med rostad potatis, curry ketchup & rostad lök
Tisdag
Panerad rödspätta med örtremoulad och stompad plugg
**
Lammfärsbiffar i tomatsås med basilika & vitlöksmajjo
Onsdag
Gratinerad fiskgratäng med vittvin, räkor och lagrad ost
**
Helstekt svensk fläskkarré med äppelgräddsås och plommon
Torsdag
Ingerfärs rimmad kolja med gröncurry sås och basmatiris
**
Hjortgryta med svart vinbärsgelé & mandelpotatispure
Fredag
Ugnsbakad regnbågsfilé med brynt smör och färska örter
**
Rosastekt oxinnanlår med chilibea och vitlöksrostad plugg
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning