Lunchmeny V.40
Måndag
Rimmad Koljafile med hummersås, stekt svartrot och kokt
potatis
Wallenbergare med klassiska tillbehör och potatispuré
Veckans husman: Pytt i panna med rödbetor &
äggula
Veg: Blomkålsgryta med curry & kokos
Tisdag
Ångad torsk med ägg, pepparrot, brynt smör och dillpotatis
Vitlökstekt majskyckling med rostad tomatsås och rispilaff
Veckans husman: Pytt i panna med
rödbetor & äggula
Veg: Kikärtsgryta med mandel, kummin & saffran
Onsdag
Teriyaki lax ”aburi” med wasabimajjo och brynt mandelris
Viltfärslimpa med skogssvampssås, aigr doux och potatispuré
Veckans husman: Pytt i panna med
rödbetor & äggula
Veg: Bönratatouille
Torsdag
Ärtsoppa och
pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Västerbottengratinerad fiskgratäng med tryffelduchesse
Kalv ”pichana” körsbär & portvinssky samt potatisgratäng
Veckans husman: Pytt i panna
med rödbetor & äggula
Veg: Linsgryta med sötpotatis, ananas, kokos och mango
Fredag
Sydfransk fiskgryta med
aioli och kokt potatis
Black angus burgarbuffé med tilbehör och rostad potatis
Veckans husman från köket: Pytt
i panna med rödbetor & äggula
Veg: Vegoburgare med tillbehör