Lunchmeny V.40

Måndag
Rimmad Koljafile med hummersås, stekt svartrot och kokt potatis
Wallenbergare med klassiska tillbehör och potatispuré
Veckans husman:
Pytt i panna med rödbetor & äggula
Veg: Blomkålsgryta med curry & kokos
Tisdag
Ångad torsk med ägg, pepparrot, brynt smör och dillpotatis 
Vitlökstekt majskyckling med rostad tomatsås och rispilaff
Veckans husman: Pytt i panna med rödbetor & äggula
Veg: Kikärtsgryta med mandel, kummin & saffran

Onsdag
Teriyaki lax ”aburi” med wasabimajjo och brynt mandelris
Viltfärslimpa med skogssvampssås, aigr doux och potatispuré
Veckans husman: Pytt i panna med rödbetor & äggula

Veg: Bönratatouille  

Torsdag

Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Västerbottengratinerad fiskgratäng med tryffelduchesse
Kalv ”pichana” körsbär & portvinssky samt potatisgratäng  

Veckans husman: Pytt i panna med rödbetor & äggula
Veg: Linsgryta med sötpotatis, ananas, kokos och mango

Fredag

Sydfransk fiskgryta med aioli och kokt potatis
Black angus burgarbuffé med tilbehör och rostad potatis
Veckans husman från köket: Pytt i panna med rödbetor & äggula
Veg: Vegoburgare med tillbehör