Lunchmeny V.40

 

Måndag

Hokifilé med provencalska grönsaker i tomatsås

**

Paprika och ostfylld bratwurst med skysås & potatis

 

Tisdag

Stekt strömming med skirat smör, kokt potatis och citronbit

**

Helstekt karré av gårdsgris med potatismos och gräddsås

 

Onsdag

Sej med vitvinssås och ugnsbakade rödbetor

 **

Karibiska drumsticks med ugnsrostad sötpotatis & majs

 

Torsdag

Panko- panerad fisk med söt lime och chiliyoghurt

**

Köttgryta med tomat och grädde samt rotsaksmos

 

Fredag

Laxfärsbollar med ingefära och koriander i krämig citrongrässås

**

Helstekta kalkonbröst i salviasås med spenat & ricottafylld pasta

 

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning