Lunchmeny V.40
Måndag
Panerad torsk med chiliremulad och kokt potatis
**
Kycklinglårfilé med ricottafylld spenatpasta och tomatsås
Tisdag
Kokt kolja med krämig dragonsås och kokt ris
**
Lammstek med rostad vitlökssky och myntatsatsiki
Onsdag
Stillahavsflundra med rödbetor och kapris i brynt smör
**
Nötfärsbiffar med persilja & vitlök, skysås och potatismos
Torsdag
Alaska pollock med svampsås och örtstompad potatis
**
Mangoglaserad svensk fläskhare med ananas och skysås
Fredag
Asiatisk fiskgryta med kokosgrädde och curry, basmatiris
**
Helstekt fransyska med vitlöksbearnaise & klyftplugg
ucerade råvaror till all matlagning på iska samt närproa
chaVi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning