Lunchmeny V.40

 

Måndag

Panerad torsk med chiliremulad och kokt potatis

**

Kycklinglårfilé med ricottafylld spenatpasta och tomatsås

 

Tisdag

Kokt kolja med krämig dragonsås och kokt ris

**

Lammstek med rostad vitlökssky och myntatsatsiki

 

Onsdag

Stillahavsflundra med rödbetor och kapris i brynt smör

**

Nötfärsbiffar med persilja & vitlök, skysås och potatismos

 

Torsdag

Alaska pollock med svampsås och örtstompad potatis

**

Mangoglaserad svensk fläskhare med ananas och skysås

 

Fredag

Asiatisk fiskgryta med kokosgrädde och curry, basmatiris

**

Helstekt fransyska med vitlöksbearnaise & klyftplugg

 

ucerade råvaror till all matlagning på iska samt närproa

chaVi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning