Lunchmeny V.40

Måndag
Panerad torskfilé med rödbetsmajonnäs och kokt potatis
**
Grillmarinerad fläskkarré med rostad kulpotatis & rosmarinsky
Tisdag
Sejfilé med kokos & ingefärssås serveras med basmatiris
**
Viltfärslimpa med enbärsgräddsås & potatis& persiljepuré

Onsdag
Ugnsbakad Hokifilé med syrlig dillsås & potatisstomp
**
Soya & chilimarinerade tjocka revben med BBQ-sås

Torsdag
Flundrarullader i krämig ädelostsås med broccoli & spenat
**
Pepparrotskött med rostade rotsaker & purjolök

Fredag
Fiskgryta med het chili & vitlöks-crème fraiché
**
Helstekt fransyska med ugnsbakad potatis & provencalsk skysås

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning